Gene fornby Blogg

Gene fornby Blogg

Minnen från Gene fornby

Vi Agne & Maria, AGMA Forntid & Äventyr AB har nu lämnat Gene fornby och går nu vidare mot nya mål!

Lappudden i Nordingrå är vårt nya projekt www.lappudden.se, en mycket spännande och annorlunda anläggning med sin historiska bakgrund som samisk boplats och jordbruk.
Anläggningen ligger i ett naturskönt område på en vacker udde vid Vågsfjärdens strand omgiven av vatten, skogklädda öar, höga berg och djupa dalar.
Vi vill nu att alla som har minnen från gene fornby, både ni som varit besökare och ni som arbetat där under årens lopp, skriver in dom i bloggen. Vi kommer även att skriva in våra erfarenheter på
www.genefornby.se

www.destinationhogakusten.com


Agne & Maria

Bättre sent än aldrig, eller?

Minnen från Gene fornbyPosted by Agne Wed, May 16, 2012 18:16:15
Information från kommunstyrelsen 8 maj 2012

Tar över Gene fornby

Kommunstyrelsen föreslår att kommunen tar över byggnaderna inom området för Gene fornby från stiftelsen Gene fornby för den symboliska summan 100 kronor. Avsikten är att kommunen ska träffa ett drift- och skötselavtal för området och byggnaderna med förslagsvis föreningslivet, socialt företag eller någon annan aktör som kan bidra till områdets utveckling. Kommunstyrelsen anser också att motionerna från Carl Thunberg (MP) och Jarl Strömbäck (SPI), som båda rör fornbyns framtid, som besvarade i och med beslutet om övertagande.

  • Comments(0)//geneblogg.destinationhogakusten.com/#post14